NE ŽELIM LJUBAVNU VEZU NA PUSTOM OSTRVU: Uroš Velanac je učesnik treće sezone "Survivora"

U ponedeljak, 4. marta na televiziji "Nova" počinje emitovanje treće sezone uzbudljivog rijaliti programa "Survivor".

"Survivor" je dinamičan šou u kom se takmičari suočavaju sa raznim izazovima koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost, a posebno do izražaja dolaze međuljudski odnosi koji su presudni za tok takmičenja.

Uroš Velanac je jedan od učesnika nove sezone takmičarskog šou programa "Survivor".

Uroš je profesionalni košarkaš, dolazi iz Južnoafričke Republike, poslednjih sedam godina je proveo u Španiji, dok je jedno vreme bio nastanjen i u Americi.

Ovaj avanturistički duh nesumnjivo će mu pomoći u Survivor-u, imajući u vidu i da srpski jezik - "nabada".

- Samo sam se probudio i odlučio da se prijavim. Moj brat obožava "Survivor" i rekao mi je da moram da budem deo toga. Shvatio sam da ja to mogu lagano i eto, dogurao sam do ovde. Hteo sam sebi nešto da dokažem - kaže Uroš i dodaje:

- Moj cilj je da pobedim, ne zbog para nego sam uvek bio u timu koji pobeđuje. U genima mi je budem pobednik i to je jače od mene.

Uroš kaže i da se u Beogradu najlepše oseća, kao i da Srpkinje jako voli. Ipak, u "Survivoru" nema nameru da muva devojke.

- Tamo se niko ne tušira, a meni je higijena jako bitna. Ne mogu da zamislim da budem sa nekom devojkom koja se ne tušira - tvrdi on.

Uroš ne krije da mu srpski jezik teže ide, te je za TV Nova izgovorio nekoliko simpatičnih rečenica. Na pitanje šta bi poneo sa sobom na pusto ostrvo, Uroš je imao spreman odgovor:

- Treba mi telefon na pustom ostrvu da se dopisujem sa biznisom - rekao je on, a iako rečenica nema baš puno smisla, svima je jasno šta je mislio.

Biće zanimljivo posmatrati kako se Uroš snalazi u komunikaciji sa ostalim takmičarima.

Ono što je izvesno, jeste to da će Uroš osvojiti srca brojnih žena, zahvaljujući svom atraktivnom izgledu. Na osnovu njegovog profila na Instagramu, može se zaključiti i da obožava putovanja, a neretko objavljuje i fotografije na kojima ističe svoje izvajane mišiće.

Izvor: Nova.rs
Foto: urosvelanac/Instagram

Pogledajte još