NEKADAŠNJA ODBOJKAŠICA SPREMNA ZA BORBU: Vesna Jovanović je učesnica treće sezone "Survivora"

U ponedeljak, 4. marta na televiziji "Nova" počinje emitovanje treće sezone uzbudljivog rijaliti programa "Survivor".

"Survivor" je dinamičan šou u kom se takmičari suočavaju sa raznim izazovima koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost, a posebno do izražaja dolaze međuljudski odnosi koji su presudni za tok takmičenja.

Vesna Jovanović jedna je od učesnica nove sezone takmičarskog šou programa "Survivor".

Vesna dolazi iz Novog Sada, ima 40 godina i psiholog je po zanimanju. Dodatno je zanimljivo to da je profesionalno igrala odbojku punih 12 godina, a sport joj je pružio priliku da obiđe gotovo ceo svet.

- Vijetnam mi se najviše dopao, ali i Maldivi, kao i Kostarika - kaže Vesna.

Kada je reč o ulasku u "Survivor", ona ističe da ima jednu misiju - dokazivanje da je mentalna snaga bitnija od fizičke.

- Ovo doživljavam kao svoje pomeranje granica i želim da vidim kako mogu da se nosim sa omladinom. Biće zanimljivo - kaže ona.

Na pitanje da li se gadi buba i kako će reagovati na valjanje u blatu, Vesna ističe:

- Ne gadim se buba i blata, ali ne mogu da tvrdim jer nikada nisam bila u toj situaciji. Videćemo koliko će mi prijati da se valjam u blatu - kaže kroz smeh.

Vesna je profesionalno igrala odbojku punih 12 godina, a svoju karijeru je započela u "ŽOK Spartak" klubu 2004. godine i igrala do 2006. godine.

Sezonu tokom 2006. i 2007. godine Vesna je igrala za "Poštar 064 Belgrade", a onda se odselila u Francusku gde je igrala za "Le Cannet Volley Ball".

Od 2009. do 2010. godine, ona je igrala za "Club 15-15" u Španiji, da bi se potom vratila u Francusku i narednih godinu dana igrala za "Pays d’Aix Venelles".

Vesnu je profesionalno bavljenje odbojkom 2011. godine odvelo u Češku gde je godinu samo jednu sezonu do 2012. godine, igrala za "VK Modranska Prostejov".

Narednu sezonu odigrala je u Poljskoj za klub "PSPS Chemik Police" 2013./2014. godine.

Jovanovićeva se u Srbiju vratila 2014. i naredne dve sezone igrala je u Novom Sadu za klub "OF FOK Novi Sad".

2016. godine buduća učesnica "Survivor" otputovalaje na Kipar gde je igrala za klub "AEL Limassol", navodi sajt Volleybox.

Vesna je danas preduzetnica, tačnije, ima svoj brend peškira, a aktivno se bavi i psihologoijom.

- Pare koje sam zarađivala od odbojke sam trošila na putovanja. Obišla sam 65 država, puno putujem i odlučila sam da napravim svoj brend peškira od mikrofibera - rekla je Vesna.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još