PEVAČICA U SUZAMA NAPUSTILA PUSTO OSTRVO: Ivana Štrbac izbačena iz "Survivora"

Sinoć je u rijaliti programu "Survivor" odigran duel, kada je i odlučeno koji takmičar napušta pusto ostrvo u Dominikanskoj Republici.

Nakon plemenskog saveta, na kojem je odlučeno da u duel za eliminacionu borbu idu pevačice Ivana Štrbac i Varja Topalović, došlo je vreme za igru.

Pravila igre su bila da na gornjem delu šale drže dve drvene tube naslonjene na gredu iznad, a kada voditelj izbroji popeće se na stepenik iznad.

Borba je trajala nekoliko minuta, a pobedu je odnela pevačica Varja Topalović.

- Drago mi je, ali mi je krivo što Ivana nije ostala, mnogo će mi faliti - pričala je Varja i lila suze.

- Volja za borbom je uvek tu, stvarno sam se trudila, ispala mi je jedna poluga na rame, pa druga i eto. Jedna drugoj smo rekle da ne puštamo ni jedna, ali danas sam joj rekla da mi je drago što sam sa njom bila i na pozitivan način završila ovo takmičenje - rekla je Ivana kroz suze i dodala:

- Bosi preko trnja do zvezda, bilo je teške, ali kada gledam ove ljude, mislim da je ovo jedno jedinstveno iskustvo i nema cenu. Sramota me je što plačem, ali iskustvo koje me je naučilo da ću sigurno da cenim napolju 200 odsto najobičnije stvari i da je ostalo još to malo života da provedem sa najbližim prijateljima i porodicom i da cenim svaki momenat - rekla je Ivana, a onda se obratila plemenu.

- Drago moje pleme, vidimo se na maminom bureku i pitama, ima svi da me vodite po restoranima gde smo se dogovorili, mislim da nas čeka sigurno napolju svašta lepo i vidim jedan veliki sto i separe na mom nastupu, svi da ste se pojavili inače šaljem nekoga po vas. Probajte da uključite emocije jer verujte mi da spajaju ljude i ne mogu da verujem da se pozdravljamo, hajde da se zagrlimo - rekla je Ivana kroz suze.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još