Najbolji ukusi uz Jelen Belo: FOTO

„Mislim da je dobru ulogu odigralo to što sam išla na sigurnu kartu i napravila picu po proverenom receptu Italijana što se ispostavilo kao idealna kombinacija uz pšenično pivo, Jelen Belo. Bilo je vrlo zabavno, a ono što je najbolje je što sada imam i zvaničan dokaz za drugarice i koleginice da znam da kuvam.“, izjavila je Danijela Jankov.

Rukave su u kuhinji zasukali i Zoe Kidah iz benda Zemlja gruva, Miki Ristić iz Darkwood Dub-a i Lazar Sakan i iznenadili sve prisutne svojim kulinarskim umećem.

Vuk Kostić je bio domaćin takmičenja i pobrinuo se da naši “poznati kuvari” poštujupravilatakmičenja. Dok se željno iščekivalo da jela izađu iz peći, Vuk je zajedno sa VIP kuvarima demonstriraoritual pravilnogsipanjaJelenBelog,prvog domaćeg nefiltriranog pšeničnog piva.

Imao sam čast da pre nekoliko meseci budem prvi koji je probao Jelen Belo, a danas smo imali i potpuni gurmanski užitak – pšenično pivo, super klopa, a kao i uvek uz Jelen - i dobra ekipa! “, rekao je Vuk Kostić.

Ubedljivo najteži zadatak imali su predstavnici medija koji su, kao članovi žirija, glasali za savršenu kombinaciju ukusa sa pšeničnim pivom Jelen Belo.

„Ponosni smo što su naši potrošači prihvatili Jelen Belo i pokazali da vole nove ukuse piva. U ime Apatinske pivare od srca čestitam Danijeli Jankov, jer je kombinovala ukuse koji najbolje idu uz jedinstvenu pšeničnu aromu Jelen Belog. Na moje veliko zadovoljstvo svi naši takmičari su danas dokazali da je Jelen Belo našlo put do istinskih gurmana i ljubitelja piva.“, navela je Sanja Obradović, brend menadžer za Jelen Pivo.

Pogledajte još