Tole: Video sam se sa Mihom

"Skupština FSS biće održana u prvoj dekadi februara 2012. godine, samo će datum biti naknadno preciziran. Do tada biće pripremljeni izveštaji svih službi o učinku u 2011, razmatraće se plan za 2012. godinu i sa svim potrebnim materijalom pričaćemo o izborima", kazao je Karadzić a preneo sajt Saveza.

On je dodao da bi izbori mogli da budu raspisani osam dana posle održavanja sednice Skupštine.

"U tom slučaju, novo rukovodstvo izabralo bi novog selektora i odgovaralo bi za njegov rad i rezultate... Mnogo je posla, posebno oko podmlađivanja reprezentacije i treba uraditi sve da bi se novom selektoru ostavilo dovoljno prostora za rad i pripremu pred početak sledećeg kvalifikacionog ciklusa", kazao je Karadžić.

Predsednik FSS kazao je da se sastao sa doskorašnjim trenerom Fiorentine Sinišom Mihajlovićem i da su razgovarali o poslu selektora.

"Video sam se sa Mihom (Mihalovićem), prijatelji smo odavno... Želeo sam da bude selektor Srbije i posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, ali tada nije bilo uslova. Pričali smo o svemu, on je trenutno pod ugovorom sa klubom u kojem je radio, ne žuri mu se, pa je u potpunosti razumeo situaciju da će novo rukovodstvo birati novog selektora", objasnio je Karadžić.

Karadžić je dodao da se u Srbiji treba "ozbiljno pozabaviti" problemom nasilja na stadionima, jer se stanje "evidentno pogoršava".

Beta

Pogledajte još