Marković: Ne znam ko me traži i koliko koštam

"Korektno sam odigrao polusezonu. Osvojio sam ovaj trofej, a sada slede titula i kup. Niko nije očekivao ovako veliku prednost Partizana, ali ima još da se igra", rekao je Marković novinarima u Beogradu.

Ovaj 17-godišnji napadač je rekao da uopšte ne prati navode medija o interesovanju velikih klubova.

"Ne znam ko me traži i koliko koštam. Ja sam igrač Partizana. Treniram i idem u školu kad god mogu, a neki profesori mi ne gledaju kroz prste", rekao je Marković.

Dobitnik nagrade za najboljeg mladog fudbalera, 21-godišnji Darko Lazović rekao je da je srećan zbog nagrade, ali ne i zbog rezultata svoje Crvene zvezde.

"Srećan sam zbog nagrade, ona mi je podstrek da igram što bolje u nastavku karijere. Nisam, međutim, srećan što nismo opravdali očekivanja kao klub i što smo razočarali...Partizan ima dobru ekipu i 10 bodova prednosti, što nije malo, ali mi moramo da igramo kako dolikuje grbu i dresu koji nosimo...Voleo bih da ostanem u Zvezdi bar do kraja sezone", rekao je Lazović.

Debitant u Jelen Super ligi Radnički 1923 dobio je priznanja za fer-plej i za najprijatnije iznenađenje. Kragujevačka ekipa pretrpela je samo jedan poraz u polusezoni i to u gostima kod Partizana. To je "đavolima" ukupno druga izgubljena utakmica u godini, pošto su izgubili jednom i u Prvoj ligi Srbije.

Kapiten Radničkog Željko Milošević rekao je da je tim zaslužio nagradu, kao i da jedino žali što se tim nije predstavio u najboljem svetlu u meču protiv šampiona Partizana.

Beta

Pogledajte još