Miss Jukebox: Nova zvezda na domaćem muzičkom nebu

0

Dok iščekujemo prvi spot mlade zvezde Miss Jukebox čiju režiju potpisuje Vladimir Marković LoOney, poslušajte njen prvi singl "Nikom nije lako".

Miss Jukebox, odnosno Saška Janković, ima 23 godine, završila je osnovnu i srednju muzičku školu, a trenutno je student.

Sa 10 godina je osvojila prvo mesto na takmičenju dece pevača – imitatora, nakon čega je učestvovala u čuvenoj emisiji “3Kdur”. Miss Jukebox je bila i finalista Zrenjaninskog festivala “SunFlower” 2005. i 2006. godine, a potom je dobila i nagradu za najboljeg debitanta 2008. na festivalu “PanMusic”.

Takođe, Miss Jukebox je bila finalista “Beovizije”, a čak dvaputa je pevala kao prateći vokal na “Evroviziji” – 2010. sa Milanom Stankovićem za pesmu “Ovo je Balkan” i 2011. sa Ninom za pesmu “Čaroban”.

Trenutno sa Pindom i Vlastom, iz ateljea ‘’Save Room’’, vrši poslednje pripreme pred izlazak svog albuma na kojem je autor većine pesama pored Pinda, Vlaste i Ivane Vukmirović.

Dok se singl ‘’Nikom nije lako’’ vrti po radio stanicama, snimljen je spot koji će se uskoro pojaviti, a čiju režiju potpisuje Vladimir Marković LoOney.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.