Akcija! Ski paket u Klubu Satelit

Nova akcija pod nazivom „Ski paket“ podrazumeva 4 dana/3 polupansiona i dvodnevni ski pas na Tornuiku po hit ceni od 12.900 dinara po osobi.

Novi paket je vrlo popularan i može se koristiti u sledećim intervalima nedelja/sreda; ponedeljak/četvrtak ili utorak/petak.

Ski centar „Tornik” nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 - 1.490m, 9 km od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat.
Opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Četri staze, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više neće zavisiti od vremenskih uslova.

Posle rekreacije na snegu prijaće vam toplina i mir kojim odiše Klub Satelit u čijoj se ponudi nalaze brojni sadržaji: zatvoreni bazen, teretana, sauna, đakuzi i raznovrsne masaže i kozmetički tretmani.

Uz zlatiborske specijalitete koji se nalaze na meniju restorana, “baba Radinu” pitu od višanja, topao čaj i knjigu ili časopis iz specijalne biblioteke Kluba Satelit, ugođaj će, posle razonode na svežem vazduhu bii potpun.

Uživajte u zimskoj idili u najlepšem zlatiborskom zamku.

Pogledajte još