Svi popusti su NAtvomDLANU!

Popusti NaDlanu se razlikuju od uobičajene ponude grupne kupovine na kakve ste do sada navikli zato što je koncept Popusta NaDlanu prvenstveno dobit potrošača, tj svakog od vas, dragi naši posetioci.

Mi vam ne nudimo uštedu pri kupovini onoga što vam možda i ne treba, po principu "kad je već na sniženju, što da ne iskoristite". Da li je prava ušteda kad po nižoj ceni platite nešto što niste ni planirali da kupite?

Ideja Popusta NaDlanu je da vam omogućimo čitav niz pogodnosti uz pomoć kojih ćete sami planirati šta ćete i kada kupiti, a opet po značajno povoljinijim uslovima od redovne ponude.
Popusti Nadlanu ne nude samo povoljnije cene raznih usluga, već i veliki broj popusta na robu široke potrošnje, koja je u aktuelnim finansijskim uslovima najveća i najneophodnija stavka u svakom porodičnom budžetu. To svakako kupovinu preko Popusta Nadlanu.com čini najsvrsishodnijom i najkorisnijom od svih ostalih ponuda online kupovine.

Kupujte lako - ali pametno, štedite - ali korisno. Kombinujte, planirajte svoje troškove, kontrolišite svoj budžet.

Portal Nadlanu.com je redovno pratio, promovisao i informisao ne samo o aktuelnim dešavanjima, već i o novim proizvodima i uslugama na tržištu, novim lokacijama u gradu (klubovi, restorani, kafići, bioskopi, galerije, hoteli, fitnes i spa centri …)... Sada ćemo vam omogućiti i da vam sve to bude dostupno na zabavan i brz način i mnogo povoljnije!

NaDlanu je zajedno sa partnerima napravio ekskluzivan klub popusta koje ćete moći da ostvarite kupovinom nekog od naših premijum paketa:

Platinum paket: Neograničen broj kupona za samo 900 dinara.
Gold paket: 60 kupona za 700 dinara.
Silver paket: 30 kupona za 500 dinara.

Promo period Popusta Nadlanu.com traje do 21. marta! Svaki registrovani korisnik dobija Silver paket na poklon!

Više informacija o Popustima NaDlanu uskoro!

Pogledajte još