Dame spremite se: Popusti za 8. mart!

Krenula je nova rubrika Popusti Nadlanu!

Na ovim stranicama možeš da pronađeš kupone za ekskluzivne popuste u prodavnicama, buticima, šoping centrima, restoranima, kafićima, welness i spa centrima, privatnim ordinacijama itd.

Popusti Nadlanu daju ti mogućnost da na jednostavan i zabavan način planiraš svoju kupovinu, uštediš tačno tamo gde želiš i koliko želiš, da postaneš deo kluba koji smo brižljivo dizajnirali u saradnji sa našim partnerima!

Evo iznenađenja za dame:

(old_image)

Svim damama za 8. mart Lago di Spa poklanja tretman od 40 minuta – U slanoj pećini sa haloterapijom. Opusti se, uživaj u sobi koja ima neverovatno blagotvorno dejstvo.
Spa Centar "Lago di Spa" u svojoj ponudi ima preko 150 različitih vrsta tretmana, a slana pećina sa haloterapijom se izdvaja kao jedan od najtraženijih.

Zašto ne bi poklonila sebi jedno jeftino putovanje? Klub Satelit daje 50% popusta na noćenja od ponedeljka do četvrtka u periodu od 15. marta do 20. juna (bez Uskrska i 1. maja). Ova ponuda se ne odnosi na akcije i pakete. Sve informacije možete da pronađete na www.satelit.rs.

(old_image)

Ništa bolje nego častiti sebe jednim dobrim obrokom! Picerija Atos (Surčinski put bb) ima specijalnu ponudu za 8. mart! Preko portala Nadlanu.com dame imaju pravo na 40% popusta za obroke, ukoliko donesu naš kupon.

Neka taj dan bude povod da se središ od glave do pete! Zablistaj za kratko vreme, a plati što manje! Kako? Nactive centar Vila (Savska 5/5) daje popust na paket: pedikir, trajni french, masaža lica sa maskom i GRATIS oblikovanje obrva. Dame umesto 2500 plaćaju 1690 dinara. Više informacija na www.nactivecentar.com.

Pratite Nadlanu.com, i informacije o popustima za 8. mart!

Pogledajte još