Ešton Kučer igra Stiva Džobsa?

Kako piše magazin "Variety", nova zvezda serije "Dva i po muškarca" - Ešton Kučer (34) priključio se projektu koji će se baviti životom Stiva Džobsa od "hipika sa vizijom do ko-osnivača kompanije 'Apple'".

- Od momenta kada se Džobs penzionisao ova ideja mi je pala na pamet, jer sam video koliko je to uzbudilo IT stručnjake i umetničke direktore u mojoj kompaniji. Posmatrao sam tog dana koliko je njegovo povlačenje uticalo na tržište i u srcu sam znao da je njegova priča film koji želim da snimim. Istraživanje i pisanje scenarija smo počeli svega nekoliko dana posle toga i dileme nije bilo - kaže producent ovog filma Mark Hulme iz kuće "Five Star Institute".

Ovaj film nezavisne produkcije po scenariju Meta Vajtlija trebalo bi da režira Džošua Majkl Stern (Swing Vote). Od istog reditelja ove godine se iščekuje koemdija "Carnaval" sa Džonijem Noksvilom i Džonom Kjuzakom u glavnim ulogama.

Snimanje filma sa Eštonom Kučerom u ulozi Stiva Džobsa počinje u maju. Inače, u pripremi je još jedan film o ovom velikom inovatoru u svetu IT-a. Kompanija "Sony" je prošle jeseni kupila prava na autorizovanu Džobsovu biografiju koju potpisuje Volter Isakson, a koja je objavljena ubrzo nakon njegove smrti.

Pogledajte još