Adam Sendler šampion (trulih) holivudskih malina u 2011.

Komedija "Džek i Džil" (Jack and Jill) u kojoj popularni komičar Adam Sendler igra čak dve uloge - brata i sestru, blizance, proglašena je najgorim filmom u 2011. godini. Ali, kao da to nije bilo dovoljno, Adam Sendler je uspeo da osvoji "Zlatne maline" i za najgoreg glumca i za najgoru glumicu.

S obzirom da je Sendlerova komedija "Džek i Džil" pokupila svih deset "Zlatnih malina" na 32. dodeli nagrada "Razzie", zvezda nekada hit-komedija "Big Daddy", "The Wedding Singer" i "Happy Gilmor" može da se "pohvali" da je oborio rekord i da je bio vitalni deo definitivno najgoreg filmskog ostvarenje u 2011. godini.

Dokaz da "Zlatne maline" ne zaobilaze ni Oskarovce jeste činjenica da je ove godine laureat i Al Paćino koji je u filmu "Džek i Džil" igrao sam sebe i tako dobio "laskavu titulu" Najgoreg sporedne uloge.

Ovo je prvi put u istoriji Fondacije Zlatnih malina da je jedan film pokupio svih deset nagrada. Osnivač nagrada "Razzie" Džon Vilson o "velikoj Sendlerovoj pobedi" kaže:

- Da je igrao trojke dobio bi još nagrada. Adam Sendler ima vrlo prizeman stav da "koliko god glup film napravio, moji fanovi će platiti da ga gledaju". Mislim da je u pitanju potpuni nedostak iskrenog truda, pažnje i ponosa. Ovakav stav može biti dovoljno dobar, ali kada uzmete u obzir koliko danas koštaju bioskopske karte, izgleda nije baš toliko dobar.

Ove godine, dodela "Zlatnih malina" nije održana veče pre dodele Oskara nego na šaljivi dan - Prvi april u prodavnici opreme za mađioničare u Santa Moniki.

Ko se sve slaže da je "Džek i Džil" užasan film? (Naša dva prsta su u vazduhu!)

Pogledajte još