Zanosna Grkinja nova Bond devojka

Reditelj Sem Mendez je izabrao zgodnu Grkinju Toniju Sotiropulu (Tonia Sotiropoulou), za devojku Danijela Krejga u novom filmu o tajnom agentu Džejmsu Bondu pod nazivom "Skyfall". To automatski znači da će mladu Toniju videti ceo svet i da joj se smeši svetska karijeru u svetu glume.

FOTO GALERIJA: Baš je seksi nova Bond devojka!

- Dragi prijatelji, želim i zvanično da objavim da sam dobila ulogu u najnovijem filmu o Džejmsu Bondu. Idem u Tursku na snimanje. Hvala vam svima za ljubav i podršku! Ovo je zvanično najsretniji dan u mom životu - objavila je Tonia Sotiropulu na svom Facebook profilu, a prenosi britanski "Daily Mail".

Tonia je grčkim medijima izjavila da je veoma sretna i zahvalna, kao i da joj se naporan rad isplatio i da sve duguje podršci koju joj pružaju porodica i prijatelji.

- Potrudiću se da glumim najbolje što mogu i nadam se da će ovo možda biti dobar način da prikažem Grčku u lepom svetlu - kaže Tonia.

Mlada Tonia je na putu za Istanbul gde će snimiti uvodne scene filma u kojima će se prvi put i sresti sa čuvenim agentom Džejmsom Bondom.

Da li je seksi Tonia udara kontru krizi u Grčkoj?

SAZNAJ I: Džejms Bond više neće piti vodka-martini već pivo

Pogledajte još