Otvoren klub "Mr. Stefan Braun"

Nakon mere koja je izrečena 5. aprila u kojoj se nalaže privremeno zatvaranje kluba zbog pribavljanja tehničke dokumentacije, uprava kluba je u potpunosti meru poštovala, iako je smatrana prestrogom. Menadžment kluba je uložio žalbu na Rešenje o zabrani korišćenja prostora, iz razloga što se pomenuta dokumentacija nalazila u Upravi za vanredne situacije, Ministarstva unutrašnjih poslova i već je bila u redovnom procesu obrade. Zahtev za ukidanje mere je prihvaćen, celokupna dokumentacija je pregledana i Rešenje o zabrani korišćenja prostora je ukinuto.

(old_image)

Prilikom vanredne inspekcije koja je sprovedena u klubu 3. aprila 2012. godine, zbog tragičnih događaja koji su se desili u Novom Sadu, utvrđen je samo nedostatak projektne dokumentacije, ni u jednom momentu nije bila sporna ugroženost posetilaca objekta od požara.

Klub „Mr. Stefan Braun“ apsolutno podržava inicijativu Ministarstva unutrašnjih poslova da se u svim ugostiteljskim objektima sprovede maksimalna zaštita od požara propisana zakonom Republike Srbije, kao i redovne kontrole u cilju sprečavanja požara.

Pogledajte još