POGLEDAJTE: Video poruka benda Dubioza Kolektiv fanovima Guarana Lovefesta

VIDEO:

Bend poznat po angažovanim tekstovima u kojima kritikuje korumpirano društvo puno nacionalizma i nepravde, predstaviće se publici Guarana Lovefesta hitovima sa najnovijeg albuma „Apsurdistan“.

Njihov zvuk kombinacija je tradicionalnih muzičkih formi sa elementima hip-hop-a, reagge-a, dub-a i rock'n'roll-a, a energični nastupi bosanskog benda prepoznati su kao pravo osveženje na evropskoj muzičkoj sceni.

Prema ranijim izjavama članova benda, Dubioza za Vrnjačku Banju priprema „regetarijansku platu i mućkalicu teških tema i lakih nota“, kao i nezaboravan provod za sve fanove dobre muzike.

Osim benda Dubioza Kolektiv, prve festivalske večeri na glavnoj bini, nastupiće i grupe ZAA i Stray Dogg, kao i di-džej Jan Nemeček, dok će na Energy Stage-u muziku puštati Desos i Storm, gosti iz Danske, kao i holandski di-džej Gitchell Moore.

Rezervisana sva mesta u Guarana Lovefest kampu
Do početka najvećeg muzičkog i umetničkog festivala u centralnoj Srbiji, ostalo je još samo tri dana. Sva mesta u kampu su već rezervisana, a karata je ostalo još veoma malo. Paket ulaznica za sva tri dana po ceni od 1.599 dinara, kao i jednodnevne karte po ceni od 799 dinara, mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

Pogledajte još