Ženska priznanja: Muškarci, ovo ne želite da znate!

0

Skoro svaka žena ima svoje tajne i uprkos tome što znaju da s partnerom treba da neguju iskren odnos, neke stvari zaista je teško priznati.

Debi Herbenik, profesorka na Univerzitetu Indijana, pozvala je svoje studentkinje da anonimno otkriju neke svoje najveće tajne kad je seks u pitanju.

“Na početku svake veze sve se svodi na impresiju – i muškarci i žene se trude da izgledaju privlačno, trude se da budu pametni i zanimljivi. Ali, za ostvarenje veze treba pokazati i ranjivost. Otkrivanje tajni omogućava ljudima da se bolje povežu”, tvrdi profesorka.

Neke studentkinje su priznale tajne koje bi muškarcima mogle da budu jako seksi, kao što je maštanje o seksu u troje ili maštanje o drugoj ženi. Međutim, ima i tajni koje žene ne žele da priznaju partneru i za koje ni jedan muškarac ne bi hteo da čuje.

“Prvi orgazam sam imala ovog leta. U braku sam već 15 godina”, priznala je Dženifer (35).

“Uvek ću to bolje učiniti sama”, izjasnila se Valeri (22) kad je reč o postizanju orgazma.

“Moj dečko zna da imam vibrator, ali ne i koliko ga često koristim. Imamo odličan seksualni život i bojim se da ću to uništiti ako mu kažem', priznala je Džesika (26).

“Prevarila sam svog bivšeg i zato smo raskinuli. Moj sadašnji dečko s kojim sam dve godine u vezi to ne zna. Ne želim da zna jer ne želim da misli kako ću to opet učiniti”, tajna je koju čuva Sara (22).

“Proveravam njegov mobilni i njegov e-mail stalno. Znam da je to loše, ali moram proveravati svakog muškarca s kojim sam u vezi”, izjavila je Keti (20).

“Taj potez zbog kog prilikom seksa uzvikujem tvoje ime ništa ne valja. Prvi put sam to uradila jer sam htela da prestaneš i sad sam zaglavila i pretvaram se da mi se to sviđa”
, priznanje je Stefani (27).

“Sve vreme maštam o drugim muškarcima”, tajna je koju čuva Liz (25).

“Nikad nisam imala orgazam. Glumim svaki put”, priznala je Rač (23).

Nadlanu / izvor: Hot

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.