Predstava „DAME BIRAJU“: Pozorišni hit regiona konačno gostuje u Srbiji

0

Jedna od najgledanijh i najzabavnijih predstava u regionu „Dame biraju“, Alteatra iz Sarajeva, u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako reše svoje egzistencijalne i druge probleme, imaće svoju premijeru u Beogradu, u četvrtak, 17.11. u Domu sindikata, sa početkom u 20 časova

Petorica mladića, bez posla i novca, vide rešenje svojih problema u oglasu za posao stripera u noćnom klubu. Zato ovi nevešti erotski plesači odlučuju da uz pomoć zgodne instruktorke plesa, nauče komplikovane koreografije i dobiju posao. Uz muku plesnih koraka, glavni junaci otvoreno pričaju i o svojim strahovima, problemima sa ženama, traženju i gubitku posla, potencije, nade. Na kraju, ovi zgodni i uporni momci skidaju i plesne korake i garderobu, dovodeći atmosferu do usijanja.

Pametan humor, izvanredne plesne tačke i sjajna muzika, te neobičan striptiz, tako se u najkraćem može opisati predstava Dame biraju za koju su karte danima unapred rasprodate, gde god da gostuje. Da li će dame u Srbiji, pored ovacija, momke ispratiti i bacanjem grudnjaka i drugih delova odeće na scenu, što je u dosadašnjim gostovanjima bio čest slučaj, ostaje da se vidi. Sve je moguće kad Dame biraju.

U predstavi igraju:

Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Dalibor Brkić dok se u ulozi instruktorke plesa smenjuju Amila Terzimehić i Nancy Abdel Sakhi.

Režija: Admir Glamočak

Publika će predstavu, pored Beograda, moći da vidi i Paraćinu, Zrenjaninu, Lazarevcu, Rumi i Vršcu.

Do gole kože:

Tekst predstave Dame biraju urađen je po motivima čuvenog teksta Ladies’ night, koji su napisali Anthony McCarten&Stephen Sinclair i koji se već više decenija s uspehom igra širom sveta, na preko 20 jezika.

Po ovom tekstu 1998. godine snimljen je i čuveni britanski film Do gole kože (The Full Monty), koji je bio veliki hit i kod nas i u svetu.


Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.