Marijana Mateus zvezda humanitarnog ponedeljka!

0

Ponedeljak uveče u klubu Mr. Stefan Braun rezervisan je za humanitarno druženje sa poznatim ličnostima, a ove nedelje zvezda večeri je bila poznata modna dizajnerka i spisateljica Marijana Mateus.

Poznata kreatorka je šarmirala brojne goste kluba i pozvala ih da podrže ovu humanitarnu akciju, i doniraju novac za fond za pomoć slepim i slabovidim osobama, namenjen za osnivanje „Kuće Svetlosti“, prvog rehabillaticionog centra za pomoć sleporođenoj deci.

Marijana Mateus je u humanitarne svrhe poklonila i nekoliko bočica svog novog parfema „Orijental“, prvog parfema sa svojim potpisom koji je nedavno promovisala. Na organizovanoj humanitarnoj licitaciji parfemi „Orijental“ su se odlično prodavali, a brojni gosti kluba su se nadmetali i u licitaciji potpisanog dresa poznatog rukometaša Vlade Mandića.

U šanku Marijani su se pridružili i Teodora Baković, mlada zvezda „City Recordsa“, Marko Miljković sa devojkom Deom Tošić, dok su za dobru atmosferu u klubu, kao i obično, bili su zaduženi TV lica Marina Kotevski i Vlada Stanojević.

Institucija dobre zabave, klub Mr. Stefan Braun, nastaviće da organizuje humanitarne akcije, dok za kraj zimske sezone pripremaju brojna iznenađenja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.