Počelo snimanje filma "S/Kidanje"!

0

Debitantsko ostvarenje reditelja Koste Đorđevića "S/Kidanje" počelo je sa snimanjem u Beogradu. Čeka nas crna komedija o troje mladih ljudi koji se bore za ljubav.

Sudbinu troje mladih junaka koji se bore za ljubav, u crnoj komediji Koste ĐorđevićaS/Kidanje” oživeće mlada glumačka ekipa: Nikola Rakočević (“Šišanje”), Dragana Dabović (“Na terapiji”) i Marko Janketić (“Beli,beli svet”), uz intrigantnu ulogu Nataše Janjić i podršku iskusnijih kolega – Seke Sablić, Bode Ninkovića i Nebojše Glogovca.

Film podržava njihovo dostojanstvo provodeći ih i kroz apsurdne i tragikomične situacije i u samo jednoj noći njihove puteve ukršta.

Iz rediteljske eksplikacije izdvajamo rečenicu:
… realistično tretiranje slike, apsurdnost dešavanja, prostorno-vremenski paralelizam – to su tri okosnice koncepcije ovog filma.

Ovaj projekat je podržan na konkursima Sekretarijata za kulturu grada Beograda, Filmskog centra Srbije i realizuje se uz podršku opština Palilula i Savski venac.

Scenario za film, po ideji Koste Đorđevića, napisale su Neda Radulović i Biljana Maksić. Direktor fotografije je Radoslav Vladić, majstor tona Branko Đorđević.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.