Evandro očekuje najbolju sezonu u Zvezdi

Za razliku od nekih prethodnih priprema, na radost svih, mimoišle su ga povrede, tako da veliki broj navijača sa pravom očekuje da Zvezdina "desetka“ zablista punim sjajem u novoj sezoni.


"Period proveden na Rogli, ocenio bih kao veoma uspešan. Trudili smo se maksimalno i uspeli da odradimo sve zadatke u trkačkom smislu koje je stručni štab postavio pred nas. Na Zlatiboru nas čeka uigravanje i više rada sa loptom, što svi jedva čekamo. Porazi koje smo doživeli u kontrolnim utakmicama me ne brinu, ima dosta razloga zašto nismo bili na potrebnom nivou, ali ubeđen sam da ćemo do početka sezone biti mnogo bolji", rekao je Evandro.

Ambicije kao i svake godine u Crvenoj zvezdi su najveće moguće, a da bi se ostvarile neophodno je i da Evandro bude „pravi“ u svakom meču. Njegov kvalitet i znanje niko ne dovodi u pitanje.

"Mislim da je došlo vreme za moju najbolju sezonu u Zvezdi i verujem da će tako biti. Želim da naglasim i da sam se do sada na svakim pripremam spremao da uvek dam sve od sebe i budem najbolji, izuzetak nije ni ovaj put. Smatram da u igračkom kadru imamo pokriće za velika očekivanja. Proletos smo osvojili Kup koji nam je mnogo značio na planu samopouzdanja, i apetiti su nam porasli. Želimo da osvojimo i drugi domaći trofej, odnosno prvenstvo i da odigramo zapaženu ulogu u Evropi".

A da bi tako bilo po mišljenju Evandra igrači Crvene zvezde moraju da urade sledeće:

"Na svakom treningu svi moramo da damo sve od sebe, kao i na utakmicama i da napredujemo kao tim i pojedinačno iz dana u dan. Smatram da imamo šansu da se plasiramo u grupe Lige Evrope. Ali do toga imamo mnogo prepreka. Prva je Naftan koji ćemo nadam se uspešno prebroditi i nakon toga pred našim navijačima odigrati još dosta evropskih susreta", konstatovao je Evandro.

Pogledajte još