Evandro: Vezni red donosi prevagu

- Normalno je da posle svakih priprema budem sve bolji. U početku mi je bilo malo teže da se priviknem, prilagođavao sam se, uklapao u sistem igre trenera Prosinečkog. Sada su se sve kockice složile i očekujem da budem u najboljem izdanju od kada sam u Zvezdi – jasan je "maestro“.

Nije dužina staža u Zvezdi jedina stvar zbog koje naša "desetka“ očekuje da zablista od starta sezone, i nema govora o tome da se zadovoljio igranjem u Srbiji.

- Motivisan sam više nego ikada da sa klubom osvojim prvenstvo i Kup i igram u Evropi. Imamo sjajne navijače koji to zaslužuju, i moji saigrači i ja ćemo učiniti sve da ih obradujemo. Vezni red nije pretrpeo nikakve izmene, odlično se poznajem sa Lazom, Čavom, Lukom, Mićkom i ostalima. Mnogo bolje komuniciramo na terenu, i odlično se dopunjujemo. Taj kontinuitet je od izuzetne važnosti i verujem da će se to primetiti na terenu.

Sa velikim nestrpljenjem Evandro očekuje odlazak u Belorusiju na meč sa Naftanom i početak sezone od koje očekuje mnogo. Da sreća bude veća u Beogradu će mu se uskoro pridružiti i porodica.

- Mnogo sam vezan za suprugu Robertu i ćerku Laru. One će krajem meseca doputovati u Beograd i pridružiti mi se. To će mi mnogo značiti na planu psihičke stabilnosti, jer mi je mnogo lakše da se skoncentrišem na igru i treninge kada su one pored menerekao je Goebel, a onda iz svog ugla skenirao protivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Smatram da su dobra ekipa. Po onome što sam video, mislim da su bolji i teži protivnik od Ventspilsa. Nalaze se u punom takmičarskom ritmu, i moraćemo svi da damo svoj maksimum, da bismo ih savladali – ocena je Evandra.

www.crvenazvezdafk.com

Pogledajte još