Kinezi porede srpsku misicu sa Kejt Midlton

Finale svetskog izbora za najlepšu ženu sveta na programu je 18. avgusta, a Bojana će na takmičenju nositi svečanu večernju haljinu dizajnerke Marije Šabić i ima kako piše "Blic" šanse za veoma visok plasman,

Kreatorka je inspiraciju za haljinu pronašla upravo u supruzi princa Vilijama.

- Pored fizičke sličnosti (obe su brinete, slične boje očiju, nežnog osmeha i vrlo lepe građe tela), Bojana i Kejt poseduju otmenost u pokretu i stavu, odmerenost u izjavama, gospodstvenost pojave i spremnost na topli osmeh. To sam prepoznala kao zajednički imenitelj i bila mi je dovoljna inspiracija za Bojaninu haljinu koju sam izradila u bež boji kao simbol čistoće - objašnjava Marija Šabić.

Haljina koju je kreairala nosi naziv „Roses From The Secret Garden“, kao asocijacija na naslednicu najpoznatije „Britanske Ruže“ - princezu Kejt. Ukrašena je stilizovanom granom iz najnovije kolekcije „svarovski“ kristala i nežnim ružama od tila, koje su delimično sakrivene u naborima haljine koja tek treba da otkrije neagresivnu, prefinjenu lepotu srpske moderne princeze, piše "Blic".

(old_image)

Bojana ne krije da joj prijaju poređenja s Kejt.

- Otkad sam dobila titulu najlepše Srpkinje i mogućnost da predstavljam zemlju na svetskom izboru, jednostavno sam počela da uživam u slavi i moći moderne princeze - priča Bojana, koju su već na prvom predstavljanju prozvali srpska princeza. Iako ju je ovo u prvi mah zbunilo, ubrzo je shvatila da je to zbog sličnosti s Kejt.

- Kada su nastavili da me oslovljavaju sa Srbija i Kejt Midlton, shvatila sam da sam dovoljno pažnje skrenula na sebe i da postoji neka sličnost. Sve vreme priprema, devojke mi se kroz šalu obraćaju sa Srbija - Kejt Midlton. Sam naziv i cela priča o sličnosti dali su mi snagu i sigurnost na svetskoj pisti lepote. Možda će mi čitava ta priča o sličnosti doneti titulu srpske princeze na svetskom tronu lepote 18. avgusta - kaže naša misica.

Pogledajte još