Francuski tabloid objavio toples fotografije Kejt Midlton

Britanska kraljevska porodica se priprema za još jedan "obnaženi skandal", nakon što su Internet preplavile fotografije nagom princa Harija u provodu sa devojkama u hotelu u Las Vegasu. Naime, francuski tabloid "Closer" tvrdi da je došao u posed toples fotografija Kejt Midlton, koje planira da objavi danas, kako javljaju na svom sajtu.

Navodno, sporne fotografije toples Kejt Midlton su tajno snimljene prošle nedelje, dok su se Kejt i Vilijam odmarali na privatnom bazenu u Provansi. Vešti paparaci su Kejt uhvatili u momentu kada je snimala gornji deo kako bi joj suprug ravnomerno naneo kremu za sunčanje.

Kate i njen suprug, princ Vilijam, su obavešteni da će fotografije biti objavljene malo pre nego su juče krenuli u obilazak džamije u Kuala Lumpuru, tokom svoje zvanične posete Maleziji.

Kako pišu britanski mediji, njih dvoje su već videli neke od spornih fotografija, tako da razmatraju svoje pravne opcije ukoliko se ispostavi da se ne radi o foto montaži, već pravim fotografijama princeze bez gornjeg dela kupaćeg kostima .

Francuski tabloid "Closer" je za sada, kao tizer, objavio naslovnicu magazina, a danas planiraju da objave štampano izdanje sa velikim naslovom: "O moj Bože - fotografije koje će obići svet". Ispod piše i: "Pogledajte neverovatne fotografije buduće kraljice Engleske kakve nikada niste videli, niti ćete ikada više videti".

Pogledajte još