Frizure salona Hair Factory za dobro raspoloženje

Zašto ne biste krenuli od imidža?

Dolaskom svake nove sezone prirodno je da poželite da unesete više boja i radosti u svoj život, a jedan od najlakših načina da se oraspoložite je da promenite frizuru u salonu Hair Factory.

Dobrog frizera prepoznaćete po tome što u svoj posao unosi kreativnost i neguje autorski, umetnički pristup. Frizer koji zna svoj posao nije pristalica nametanja trendova i stvaranja masovne produkcije, već onaj koji se trudi da poštuje jedinstvene karakteristike i razume individualne potrebe svakog pojedinca.
(old_image)

Cilj koji treba postići je upravo kreiranje individualog imidža koji će savršeno odgovarati strukturi lica, stilu oblačenja, načinu života i profesiji kojom se osoba bavi. Tada nastaje jedinstvena forma koja je iskrojena tako da predstavlja sinergiju boje, stila i oblika.

HAIR FACTORY
Adresa: Kosovska 37/10, Beograd, Srbija Telefon: +381 11 322 77 75 Mobilni: +381 64 297 18 18 Radno vreme: – Radnim danom: 11 – 20 h – Subotom: 11 – 16 h
E-mail: vlada@hairfactory.co.rs MSN
Messenger: v.levic@hotmail.com
Skype: vladicahf

Inspirativne kreacije salona Hair Factoruy delo su maštovitih frizera koji vide dalje od drugih. Svaki njihov rad, nosi pečat originalnog, u momentu smišljenog ličnog trenda. Rezultat nezaustavljive pozitivne energije koju poseduju članovi ovog tima je uvek moderna, neobavezujuća i nosiva lepota, frizure koje postaju istinski produžetak Vaše ličnosti.

Mi se igramo sa kosom. Uživamo u tome. Smeli smo i slobodni, pa je rezultat našeg rada neretko totalna avangarda.

Možemo da kažemo da smo vrlo uspešni jer najbolje poznajemo svoje klijente, jer nam veruju, jer znaju da mogu da očekuju poptunu posvećenost i frizuru koja će biti primećena.

Najveća potvrda uspeha salona Hair Facory je to što nam klijenti kroz vreme postaju prijatelji. U Hair Factory svraćaju i kada se ne šišaju, da porazgovaramo, razmenimo utiske, muziku...
Dozvolite nam da se upoznamo, sigurni smo da ćemo Vas osvojiti!
(old_image)

(old_image)

Pogledajte još