Tumba iznenađen izjavom Mihajlovića: Nisam pretio Markoviću!

“Nije tačno da sam pretio suspenzijom. Odluke o Partizanu i njegovim igračima donose ljudi iz kluba. Mi se brinemo za njegovo zdravlje. Lazar je prošao dve nedelje lečenja, potrebno je još dve, a ovakvim prekidanjem terapije samo će biti odložen njegov povratak u trenažni proces. Prvi bih ja voleo da vidim Markovića kako igra za Partizan i reprezentaciju”, rekao je Tumbaković Tanjugu.

Sportski direktor Partizana istakao je da su crno-beli uvek bili uz nacionalni tim, ali da je u ovom slučaju bilo važnije da Marković ne prekida započeto lečenje.

“Lazar je bio u Londonu, u ponedeljak je došao u Staru Pazovu na okupljanje reprezentacije, pa onda treba da ode u Zagreb, da se vrati ovde, pa da opet ide u London. Tako gubi nekoliko dana, umesto da bude u Londonu. Taj kontinuitet lečenja mu je neophodan kako bi se što pre vratio da igra, a samim tim da bude spreman i za reprezentaciju”, poručio je Tumbaković.

Marković već duže vreme vuče povredu mišića trbušnog zida, a zbog problema sa preponom još nije zaigrao u prolećnom delu šampionata.

Pogledajte još