Vatrogasci spustili čoveka koji je zaspao na luku Starog savskog mosta u Beogradu

Sugrađanina Ivana T. (38) vatrogasci su danas nešto posle 18 časova bezbedno spustili sa luka Starog savskog mosta na kome je čovek, prema rečima očevidaca, zaspao.

Iako okolnosti pod kojima se čovek našao na luku mosta nisu poznate, pretpostavlja se da se, najverovatnije pod dejstvom alkohola, čovek popeo na metalnu konstrukciju koja se nalazi na visini od oko 25 metara iznad nivoa vode i da je tu i zaspao.

''Od policije smo dobili dojavu u 18.18 časova. Na teren je izašlo dva vozila i devet vatrogasaca koji su na luku mosta zatekli čoveka i spustili ga. On je bio u svesnom stanju i bez povreda. Nakon uspešne akcije spuštanja, čoveka je sa lica mesta odvezla policija'' kažu u vatrogasno-spasilačkoj jedinici “Beograd“.

Iako se pojavila informacija da je zbog ovog dođaja bio zaustavljen tramvajski saobraćaj na mostu, od dispečera GSP-a smo saznali da nije došlo do prekida u njegovom funkcionisanju.

''Saobraćaj se tokom celog popodneva odvijao bez prekida. Nemamo informaciju da se tako nešto dogodilo na tom mostu'' kažu u dispečerskom centru GSP-a.

Izvor: Blic

Pogledajte još