Ubijena devojčica (6) pronađena naga ispod šatorskog krila na ulici

Na konferenciji za štampu, portparol policije Dejmon Ing rekao je da inspektori prate nekoliko tragova i da su već primili brojne dojave u vezi sa nestankom male Alane.

Nepoznato kad je telo izbačeno na ulicu

Policija kaže da se još ne može sa sigurnošću reći kada je njeno telo izbačeno na ulicu. Neke komšije kažu da su primetile šatorsko krilo prebačeno preko nečega na putu negde oko podneva, dok drugi kažu da su ga primetili tek oko 19 h.

Njeni roditelji, koji su isključeni kao krivci, pokušavaju da shvate kako je Alana nestala iz kuće. Njeno telo pronašao je Oven Vidon, koji je vozio skuter, oko 19.30 sati, na 2,5 kilometra od kuće.

''Prvo sam pomislio da je na putu guma, a kad pogledao izbliza, i ugledao kesu, i kosu kako viri iz nje, bio sam užasnut. Onda sam pao na kolena i samo počeo da plačem'' priča Oven koji kaže da posle ovoga što je video, više nikada neće biti isti.

Policija traga za crvenim pik-apom sa zelenom flekom, koji je, moguće, upleten u ubistvo devojčice. U policiji su otvorene telefonske linije 24 sata na koje građani mogu javiti ako bilo šta znaju.

Više od stotinu ljudi pojavilo se u utorak uveče na bdenju uz sveće u obližnjoj Metodističkkoj crkvi, kako bi se molili za malu Alanu.

''Činila se pametnijom od prosečnog deteta njenog uzrasta, zbog pitanja koja je volela da postavlja'' izjavio je Džon Janus, sused, koji je u poslednjih nekoliko godina vozio Alanu i njenog tatu zajedno sa svojom decom na proslavu Noći veštica.

Izvor: Blic

Pogledajte još