SREĆNICI: 10 najbogatijih mladih zvezda

Kako se u šou biznisu slava stiče u ranim godinama, nije ni iznenađenje da su se ovi mladi umetnici tako rano domogli neslućenog bogatstva.

Na prvom mestu najbogatijih zvezda, prema proceni Forbesa, našla se Lady Gaga, koja je uprkos tome što je zbog operacije kuka bila primorana da otkaže deo svoje turneje, uspela da prošle godine zaradi 80 miliona dolara.

Odmah iza Lady Gage našao se najveći tinejdž idol današnjice, Justin Bieber, čija se zarada procenjuje na oko 58 miliona dolara.

Na trećem mestu našla se pop-kantri pevačica Taylor Swift koja svojim tekstovima tinejdžerke širom sveta baca u trans, i koja je ove godine, sa novim albumom zaradila oko 55 miliona dolara.

Sve popularniji di-džej i producent, Calvin Harris, koje je ove godine zapalio svet sa dva velika hita, I Need Your Love sa Ellie Goulding i Sweet Nothing sa Florence Welch i u roku od godinu dana imao preko 150 nastupa, sada može da se pohvali zaradom od oko 46 miliona dolara.

Na petom mestu ove Forbesove liste našla se i Rihanna koja je već nekoliko godina uzastopno veoma popularna kako zbog novih hitova tako i zbog svog šokantnog načina života.

Iza Rihanne našla se Katy Perry čija slava ne jenjava čak ni dok radi na novim pesmama jer puni američke tabloide pričama o svom ljubavnom životu. Ove godine Katy je zaradila čak 39 miliona dolara.

Simpatična oskarovka Jennifer Lawrence ove godine je osim statuete Oskara za glavnu ulogu u filmu Silver Linings Playbook dobila i titulu jedne od najplaćenijih mladih glumica Holivuda sa zaradom od 26 miliona dolara, a trenutno radi na novim projektima pa neće biti iznenađujuće ako sledeće godine bude na višem mestu ove prestižne liste.

Trenutno najpopularnija britanska pevačica Adele ove godine je zaradila 25 miliona dolara iako se ove godine sasvim posvetila porodici i odgajanju sina Angela.

Na samom dnu liste našli su se, neminovno, glavni akteri popularne sage Twilight koja je poput epidemije zarazila čitav svet, pa su tako Kristen Stewart i Taylor Lautner ove godine zaradili po 22 miliona dolara.

Izvor: Tracara.com

Pogledajte još