Udovičić otputovao u Đer: Velika tragedija, nadam se da će se Nataša izboriti

''Ovo je velika tragedija, pre svega za Natašu Kovačević kojoj je amputirana noga i za njenu porodicu. Pred njom je sad težak period oporavka, ali nadam se da će uspeti da se izbori i oporavi. Uradićemo sve što možemo da pomognemo njoj i njenoj porodici da prevaziđu ovu veliku tragediju. To je najmanje što možemo i moramo da uradimo'' rekao je Udovičić agenciji Beta.

Nataša Kovačević teško je povređena juče u Mađarskoj, kada je autobus sa košarkašicama Đera sleteo s puta. Njoj su lekari amputirali deo leve noge, a druga srpska košarkašica Milica Ivanović je u nesreći lakše povređena.

U nesreći su poginuli trener ekipe Akoš Fuzi i tim menadžer Peter Tapodi.

''Predstavnici ministarstva sporta, spoljnih poslova su uključeni i zajedno rade na svemu, kao i predstavnici Košarkaškog saveza Srbije'' dodao je Udovičić, koji je otputovao u Đer da obiđe košarkašicu.

Potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije (KŠ) zadužena za žensku košarku Ana Joković rekla je ranije danas agenciji Beta da se nalazi na putu ka bolnici u Đeru i da je Nataša Kovačević u stabilnom stanju, a da je Milica Ivanović ugruvana i da je puštena kući.

Izvor: Blic

Pogledajte još