Riblja čorba oduševila u Londonu! (VIDEO)

Naša legendarna grupa je nastupila u krcatoj sali koju su svojevremeno punila i brojna slavna imena svetskog rokenrola - Rolling Stones, Sex Pistols, Clash, Eric Clapton, BB King, Oasis, Motorhead, Blur... Koncert je otvorila londonska grupa Princip, u kojoj svira beogradski gitarista Nikola Cobic, publika ih je sjajno primila.

Riblja čorba je, kao i na svim dosadašnjim koncertima ove godine, počela rokačinom sa "Osmog nervnog sloma" - "Južna Afrika '85." (Ja ću da pevam), a hitovi su se nizali sve do "Lutke sa naslovne strane". Izuzetno raspolozena publika je pevala i skakala uz "Ja ratujem sam", "Uzbunu", "Tu nema Boga nema pravde", "Ostacu slobodan", "Gde si u ovom glupom hotelu", a na pesmi "Zadnji voz za Čačak" bendu se pridruzio i gitarista Emir Hot koji zivi u Londonu.

Na koncertu su bili i novinari iz Classic Rock Show-a koji su intervjuisali Boru, a ogroman aplauz dobio je John McCoy (na slici sa bendom, drugi sa desne strane). Producent slavnih albuma "Mrtva priroda", "Buvlja pijaca", "Istina", kao i najnovije "Uzbune" izašao je, kao i na velikom beogradskom koncertu u martu u Kombank Areni, na binu sa Čorbom i, ovoga puta, odsvirao "Prevaru" i "Volim, volim, volim, volim zene". Pogledajte ispod na jutjubu kako je to izgledalo.

Čorba je dva puta izlazila na bis, a "Pogledaj dom svoj anđele" je dovela do eksplozije odusevljenja u publici. Iako je grupa već više puta svirala u Londonu, svi posetioci su složni da je sinoćni koncert bio ne samo njihov najbolji koncert u engleskoj prestonici, već i najbolji nastup bilo kog benda sa balkanskih prostora u Londonu - ikad.

Pogledajte još