Radonjić: Moramo bolje u napadu!

0

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je posle pobede nad Igokeom u drugom kolu Jadranske lige da je zadovoljan igrom.

“Ovo je bio jedan kvalitetan meč, za razliku od onog protiv Širokog. Danas smo kontrolisali igru, morali smo da budemo maksimalno koncentrisani i izuzetno sam zadovoljan prikazanim. Dobro smo igrali u odbrani i to me raduje, ali ima još da radimo, pogotovo u napadu”, rekao je Radonjić posle meča.

Crvena zvezda je u Laktašima pobedila Igokeu sa 72:52 i tako došla do prve pobede u novoj sezoni Jadranske lige.

Radonjić je rekao da je svestan uloge favorita u regionalnom takmičenju i rekao da se nada da će ekipa vremenom postajati sve uigranija.

“Jesmo jedan od favorita za visok plasman u takmičenju. Svestan sam toga, pre svega jer je ekipa mnogo kvalitetnija nego prethodne sezone. Sada na početku šampionata imamo težak raspored, pa tako nemamo vremena za slavlje, moramo da se okrenemo Radničkom. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu odbranu, pošto su oni pokazali da su izuzetno kvalitetni. Nadam se da ćemo biti sve bolji i bolji kako prvenstvo bude odmicalo”, kazao je Radonjić.

Trener Igokee Dragan Bajić rekao je da nije zadovoljan rezultatima na početku takmičenja i ocenio da je uzrok poraza pre svega loša realizacija njegovih izabranika.

“Zvezda je kvalitetnija ekipa i jeste favorit, ali nisam zadovoljan kako igramo. Imamo evidentan problem. Loše igramo u napadu i nikako ne uspevamo da se konsolidujemo. Nismo stigli da se posle poraza od Partizana u Beogradu uzdignemo”, rekao je Bajić.

“Prerano je sve analizirati. Moram prvo da sednem da razgovaram sa stručnim štabom, dobro izučim situaciju i videti šta dalje. Ovi porazi od 'večitih' nisu katastrofalni, početak je sezone, ali svakako nije zadovoljavajuće”, zaključio je Bajić.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.