Beograd: Pretučen vozač autobusa 401 na Trošarini

Kako je izjavila jutros portparol Hitna pomoći Nada Macura, jutros oko 06.40 časova u Ulici Save Maškovića na Trošarini na okretnici autobusa na liniji 401, napadnut je vozač, koji je tom prilikom zadobio višestruke povrede.

Dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio sinoć oko 22.10 časova u Ulici Maršala Tita 25 u Dobanovcima.

Muškarac star 25 godina zadobio je povrede više organa, povrede i razderotine glave, a drugi muškarac star oko 17 godina povredu kičme, potres mozga, razderotine glave i šaka, rekla je Macura.

Macura je dodala da su se obojica nalazila na motociklu i da su obojica prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Mladić star 19 godina, vozač automobila, u udesu oko 22.20 časova na uglu ulica Borske i Srpskih udarnih brigada zadobio je kontuziju grudnog koša i potres mozga, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Macura je rekla da je tokom noći bilo još saobraćajnih udesa, ali prema njenim rečima, niko nije vožen u bolnicu.

Na Avali se oko 20 časova dogodio saobraćajni udes, posle kojeg se muškarac star 46 godina, suvozač, žalio na bol na grudnom košu, ali su on i ženska osoba stara 43 godine, odbili prevoz u bolnicu, istakla je Macura.

I na uglu ulica Tošin Bunar i Ugrinovačke oko 20 časova dogodio se saobraćajni udes, ali lekari nikoga nisu zatekli na licu mesta, navela je Macura.

I u Tabanovačkoj ulici na Kružnom toku na Autokomandi se oko 23.25 časova dogodio saobraćajni udes, ali nije bilo povredjenih osoba, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 124 intervencije od kojih 15 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici, precizirala je Macura.

Izvor: Blic

Pogledajte još