NIJE SAMO LJUBAV U PITANJU: Zašto je Miku upao na Farmu?

0

Odbegli farmer Miki Đuričić nakratko je ponovo ušao na Farmu kao zaljubljeni mladić koji još jednom sprovodi samovolju, ali ljudi koji ga poznaju kažu da iza svega ipak stoji nešto drugo.

Podsetimo, Miki je, dok je Sara davala intervju pored kapije, i pored obezbeđenja i ograda, upao na farmu i Džidži za rođendan poklonio kuče.

“Nisam mogla da verujem, a onda mi je rekao: Evo ti kuče, i pobacao sve po meni”, pričala je Džidža farmerima. Međutim, Džidža je psa koji joj je s toliko ljubavi poklonjen odmah vratila.

Povodom ovog incidenta i izjasnila se i Zadruga, koja je otkrila da je Miki na više načina pokušao da izbori učešće u baražu kako bi se vratio Džidži na Farmu.

Ipak, Mikijevi prijatelji tvrde da on nijednog trenutka nije izrazio želju da se vrati na farmu, iako prema Džidži gaji simpatije i veruju da su se produkcija i Miki nagodili. To znači da je MIkiju ponuđen novac za ponovni dolazak na imanje i fingiranje navodnog upada na seoski posed.

Ovu informaciju nisu potvrdili ni Miki ni produkcija, ali nije ni razjašnjeno kako je Miki uspeo da nesmetano ušeta na imanje pored tolikog obezbeđenja i kamera.

Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.