Cvijan: Vučić me najbrutalnije napada

"Vučić je iskoristio nekoliko poslednjih dana da napada i ljude koje poznajem do trećeg kolena, da napada bilo koga iz SNS i simpatizere SNS koji su rekli nešto lepo o meni, a mnogi su rekli i bili voljni da me podrže", kazao je Cvijan novinarima u Skupštini Srbije.

Cvijan je naveo da je Vučić takvim ljudima "pretio, izbacivao i podmićivao, a preko svojih medija i čauša objavio čitav niz najgnusnijih laži" o njemu i njegovoj porodici.

"To pokazuje kakav je Aleksandar Vučić kada se poplaši. To pokazuje kakav je kada se oseti ugroženo. Danas tako prema meni, a ako ga ne zaustavimo, sutra ko zna šta će biti sa građanima Srbije i sa Srbijom", kazao je Cvijan.

On je naveo da ne želi ni da demantuje, kako je kazao, ono što Vučić "protura" o njemu, jer bi to značilo da se spušta njegov nivo.

Dodao je da je zamišljao da će sa Vučićem, kao protivkandidatom za mesto predsednika SNS-a, imati kulturnu kampanju, kao i da će javno razmeniti mišljenje.

"On se opredelio da se zabije u mišiju rupu i preko svojih medija i plaćenika blati mene i moju porodicu", rekao je Cvijan i poručio Vučiću da mu ne udara na porodicu, prijatelje i na ljude i stranke koji su voljni da ga podrže.

Cvijan je kazao da se ne povlači iz trke za predsednika SNS-a, posebno ne pred Aleksandrom Vučićem.

"Aleksandra Vučića se više niko u ovoj državi ne boji. I oni koji su sumnjali sada su progledali i videli kakav je on zaista, kakav je kada se poplaši i oseti ugroženo ili kada ga istina ubode u srce, ako on srca upošte ima", rekao je Cvijan i istakao da nastavlja kampanju.

Dodao je da može mnogo da kaže o nezakonitim poslovima o kojima javnost nije upoznata a kojima se Vučić i njegovi saradnici bave.

"Zato se on toliko nervira, zato je poplašen",
naveo je Cvijan.

Govoreći o predlogu budžeta za 2014. godinu Cvijan je kazao da je "katastrofalan", ali da ima dobrih amandmana za koje se nada da će biti prihvaćeni.

"Budžet, kakav je predložen, dovešće do još veće nezaposlenosti, plate će biti smanjene, biće otpušteno oko 60.000 ljudi, što mora da se kaže građanima, a ne da se krije, kao što to radi Aleksandar Vučić", rekao je Cvijan.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić ocenio je Cvijanovu kandidaturu za predsednika stanke kao "neozbiljnu" jer je nemoguće da pobedi Vučića.

Izvor i foto: Beta

Pogledajte još