fbpx

Adil ostao bez angažmana za Novu godinu!

Organizatori su odlučili da raskinu ugovor sa pevačem, nakon što je putem medija u javnost dospela informacija prema kojoj je Adil fizički nasrnuo na nevenčanu suprugu Anu, zadavši joj više udaraca, nakon čega je primljena na Urgentni centar. Reakcije javnosti, kako se i očekivalo, bile su poprilično burne, pa je inetresovanje za njegov novogodišnji nastup znatno opalo. Upravo ovo bio je više nego dobar razlog za raskidanje ugovora od strane organizatora, što je i učinjeno i pored insistiranja od strane Maksutovića da nastupi pred Beograđanima.

-Tačno je da smo raskinuli ugovor sa Adilom, kao i to da nam je nanasena velika metrijalna šteta. Dogovor je postignut sa Acom Pejovićem, i verujemo da u novogodišnjoj noći neće nedostajati zabave i odlične muzike, kaže jedan od organizatora.

Inače, po gradu su se već pojavili flajeri i plakati kojima se najavljuje gostovanje Ace Pejovića u Central Palasu, za nastup vlada veliko interesovanje što se vidi i po odličnoj prodaji karata u prva 24 časa, a informaciju da će se u novogodišnjoj noći družiti sa Beograđanima, potvrdili su i u Pejovićevom menadžemntu.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.