Dubioza kolektiv trese Kombank Arenu!

Ograničen kontigent karata za parter po popularnoj ceni od 700 dinara biće pušten sutra (četvrtak, 26. decembar) i to će biti aktuelno do 13. januara. Karte za parter će posle koštati 1000 dinara, a tada će se pojaviti u prodaji i ulaznice za ostale sektore. Prodaja je na blagajni Kombank arene, preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, kao i u prodavnici "Jugoton" (Nušiceva 27).

Dubioza kolektiv godinama potvrđuje status koncertne atrakcije prvog reda ne samo u regionu, već i mnogo šire. Samo tokom 2013. godine imali su 80-tak nastupa u 23 zemlje Evrope i Južne Amerike, uključujući ove jeseni tri velika, spektakularna samostalna koncerta pred rasprodatim dvoranama u Zagrebu (Dom sportova 12.000 posetilaca), Rijeci (Dvorana mladosti 6.000 posetilaca) i Sarajevu (Skenderija 11.000 posetilaca).

"Kada se najavi tako veliki koncert, bude nam drago, ali osjećamo i veliku odgovornost. Treba toliki narod smjestiti u Arenu. U zadnje vrijeme često mijenjamo koncertni set, tako da ne znamo šta ćemo tačno svirati u Beogradu za par mjeseci. Sigurno je da ćemo se truditi da uglavimo što više pjesama sa posljednjeg albuma 'Apsurdistan' (2013). Što se tiče gostiju na koncertu, ni to se nikada ne zna do samog koncerta. Obično pozovemo sve naše prijatelje sa kojima smo snimali, pa bujrum, ko se pojavi", saopštavaju članovi benda, i u svom stilu dodaju: ""Ako karte u Beogradu ne budu prodate, uvijek možemo slagati da se zbog loših vremenskih uslova koncert prebacuje na neki splav odgovarajućeg kapaciteta".

Dubioza kolektiv je do sada najveći samostalni beogradski koncert imala krajem 2011. u Hali sportova, a ovog leta je napravila sjajnu atmosferu na Beer Festu.

Pogledajte još