Pravda za Vibrator!

Ipak, jedna od mnogih funkcija reinkarnacije, kako je ja vidim, je upravo ta da svakome pruži drugu šansu i priliku da okaje sve ono loše što je u prethodnoj inkarnaciji radio ili radila. Na primer, sad budeš Mlađan Dinkić, vratiš se kao četka za WC šolju na autobuskoj stanici u Nju Delhiju i generalno ti je posle toga sve oprošteno. Dobro, teško da može da ti se oprosti tako lako ako si Mlađan Dinkić, ali na primer Hitler.

I sad zadesi te već toliko crna sudbina da budeš vibrator i da se sa tobom radi sve što se inače radi sa jednim vibratorom, ali tebe baš propisno neće, jer si u prošlom životu bio na primer Franjo Tuđman i zadesi ti se da budeš vibrator u Srbiji. Pri tom, u vlasništvu si neke šatro misice za koju em niko nikada nije čuo, em se nakon učestvovanja u nekom retardiranom rijaliti šou zajedno sa velikom količinom podjednako retardiranih ljudi udala za svog očigledno gej supruga kog je u tom retardiranom šou i upoznala. I sad preživiš nekako što imaš dva vlasnika od kojih te jedan verovatno krišom a drugi veoma otvoreno i često koristi svaki dan, njih dvoje se posvađaju i tebe počnu da provlače po medijima. Pa jebote, da li je moguće? Em si napravljen u Kini, em si završio u rukama osobe sa IQ-om dovoljno malim da završi na Farmi, em te krišom krade njen gej suprug, em završiš kao poenta svakog novinskog članka o njihovom raskidu ikada, a sve to u toj bestragiji od zemlje u kojoj si završio. Jedini blaženopočivši čovek koji zaslužuje takvu sudbinu je onaj ko je prvi stvorio kovanicu "Srbi narod Nebeski" čije nas je korišćenje i mantrično ponavljanje i dovelo dotle gde smo sada, ali nažalost, nikada nećemo saznati ko je taj antiheroj moderne srpske istorije.

A gde smo sada? Mislim, kao država, kao narod - a ne kao pojedinci?

Evo ja ću da vam kažem - svi se trenutno nalazimo na vrhu jednog velikog vibratora na koji nas mediji ove države navlače, vukući nas za uši i šapućući nam perverzije na uvo. Šta, ne sviđa vam se moje vulgarno poređenje? Smatrate da ovakav jezik nije primeren u tekstu koji se objavljuje u jednom cenjenom elektronskom mediju? Mislim da bi o tome svi trebalo da razmišljate sledeći put pre nego što uključite Farmu, Sulejmana, Selo gori a baba se češlja, Ravnu goru, Malu nevestu, Grand paradu, Velikog brata i tome slično zaglupljujuće đubre kojim se ova država truje već više od dvadeset godina. Mislim da bi o tome trebalo da razmišljate i svaki put kada uključite Pink ili RTS i svaki put kada uzmete neko smeće od dnevnih novina u ruke i zablenete se u gola dupeta i naslove iz života nebitnih kretena, koje svojim interesovanjem i slepim praćenjem činite poznatima. O tome razmišljajte i kada sledeći put kao pomahnitali kliknete na "Pogledajte Ekremov pornić" linkove ili kada nađete za shodno da podelite sa svojim "prijateljima" na socijalnim mrežama članak o tome šta je neka glupa Stanija ili Soraja rekla ili gde je slikala svoje golo dupe te nedelje.

Televiziju sam prestao da gledam 2007. godine, otprilike kada je prvi Veliki Brat došao u Srbiju. Od tada gledam Slagalicu u 19:00 radnim danom i možda Premijer ligu vikendom. Novine čitam retko, sve informacije dobijam sa interneta. I pored svega ovoga, ja znam kako izgleda neki nebitni lik po imenu Danijel Alibabić i njegova, sada već bivša, podjednako nebitna supruga Jovana Nikolić, zbog toga što vi klikćene na sve što ima njihovo ime, njihovu sliku ili reč "vibrator" u naslovu. Sram vas bilo mediji i sram bilo svakog od vas pojedinačno koji učestvujete u tome da se ovakav sadržaj kreira i čita. Vi ste ti koji misle o Vibratoru, Danijelu, Jeleni, Soraji, Staniji, Karleuši, Ekremu, Mitroviću i ostalima. Žao mi je samo što vaše klošarstvo, posredno utiče i na mene, jer sa vama delim životni prostor.

Siroti vibrator, on je stvarno najmanje kriv u svemu ovome.

Pogledajte još