Samsung predstavio vodootporni Galaxy S5

Novi Galaxy S5 nudi superiorne funkcije kamere, sa 16 megapiksela, poboljšanim menijem i korisničkim interfejsom što korisnicima dopušta da bez imalo napora prave, uređuju i razmenjuju fotografije. Tu je najbrži autofokus na svetu sa brzinom do 0.3 sekunde i napredni HDR (visoki dinamički opseg), što dopušta reprodukciju prirodnog svetla i boje.

Galaxy S5 donosi napredno LTE iskustvo i Wi-Fi performanse, kao i petu generaciju Wi-Fi 802.11ac i 2X2 MIMO. Tu je i Download Booster za one koji zahtevaju još veću brzinu. Sa unapređenom opcijom S Health 3.0, novi Galaxy S5 nudi više alatki koje ljudima pomažu da ostanu zdravi i u boljoj formi. Nudi sveobuhvatan personalni fitnes-monitoring koji pomaže korisnicima da nadgledaju i kontrolišu svoje ponašanje, zajedno sa dodatnim alatkama kao što su pedometar, evidenciju o dijeti i vežbanju, kao i novi ugrađeni monitor srčanog ritma.

(old_image)

Galaxy S5 ima IP67 setifikat, što znači da je otporan na prašinu i vodu. Korisnicima nudi i skener prsta, sa funkcijom bezbednog biometrijskog zaključavanja ekrana, kao i besprekorno i sigurno iskustvo mobilnog plaćanja.

Samsung Galaxy S5 ima displej veličine 5.1 inč (Super AMOLED, 1920 x 1080p), Snapdragon 800 čipset sa četvorojezgarnim šprocesorom na 2,5 GHz, 2 GB RAM-a, 16 ili 32 GB interne memorije, kameru od 16 megapiksela na poleđini i prednju kameru od 2.1MP. Operativni sistem je Android 4.4.2 KitKat.

Samsung Galaxy S5 će se naći u prodaji širom sveta od aprila.

Pogledajte još