Kancelarije postale galerije

foto: Executive Group

„Naš posao je kreativan, a EGallery je pokrenuta sa misijom da pruži podstrek našim najtalentovanijim mladim umetnicima i podrži ih na njihovom putu. Stoga smo mi došli na ideju da pretvorimo našu kancelariju u galeriju gde će naše kolege, klijenti, prijatelji i šira javnost moći da uživaju u umetnosti. Verujemo da je kreativnost ključni sastojak svega što radimo, svakog problema koji rešimo i svega što stvorimo“, rekao je Darko Matijašević, generalni direktor Executive Group.

Ideja je da ovo bude samo prva u nizu prodajnih izložbi kao deo istoimenog umetničkog projekta koji je Executive Group započeo u saradnji sa grupom Š.U.N.D.

“Ovaj umetnički projekat za nas predstavlja novi izazov i novu ideju kako se umetnički talenat može predstaviti na nesvakidašnji način. Rad naše grupe se zasnivao na brojnim samostalnim i grupnim izložbama, kao i festivalu Š.U.N.D, dok nam je ovaj projekat omogućio prelep prostor i veću mogućnost za kreativni dizajn izložbe”, rekla je Milica Nikolić, generalna menadžerka udruženja Š.U.N.D.

Umetničke postavke na tri sprata kancelarije-galerije smenjivaće se svakih šest meseci. Direktna prodaja radova će mladim kreativcima pružiti priliku da se uključe u komercijalno umetničko tržište.

„EGallery“ će biti otvorena za javnost svakog petka od 15 do 17 časova, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail office@eg.rs.