Samsung Galaxy S5 premijerno predstavljen u Srbiji

Samsung GALAXY S5 predstavlja kombinaciju vrhunske kamere, brzog povezivanja i posebnih alata koji korisnicima pomažu da budu u dobroj formi, kao i funkcija koje objedinjuju naprednu zaštitu uređaja. Uređaj je dizajniran tako da korisnicima pre svega ponudi prefinjeno iskustvo korišćenja.

“Samsung je poznat po tome da diktira trendove u mobilnom svetu, a GALAXY S5 je telefon na koji smo posebno ponosni jer je reč o uređaju sa najboljom kamerom, najbrži je telefon za pristup internetu i telefon sa najbržom i najstabilnijom Wi-Fi konekcijom”, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region. “Ovim uređajem se vraćamo osnovama, fokusirani smo na ono što je našim korisnicima važno, na funkcije koje im mogu olakšati i pojednostaviti život. U tom smislu GALAXY S5 u sebi objedinjuje brojne korisne inovacije inspirisane ljudima, što ga čini jedinstvenim na tržištu”.

(old_image)
Foto: Promo

Novi Samsung GALAXY S5 poseduje kameru od 16 megapiksela, najbrži autofokus na svetu sa brzinom do 0.3 sekunde i napredni HDR (visoki dinamički opseg), što dopušta reprodukciju prirodnog svetla i boje sa upečatljivim intenzitetom i to u svim okolnostima.

“GALAXY S5 nudi i najnaprednije LTE iskustvo i Wi-Fi performanse koje danas postoje. Korisnicima koji traže još brže konekcije ponudili smo i opciju Download Booster, inovativnu Wi-Fi tehnologiju koja povećava brzine podataka istovremenim spajanjem Wi-Fi i LTE konekcije. Veliku pažnju posvetili smo i sigurnosti te je ovo uređaj koji ima KNOX rešenje za zaštitu podataka, kao i skener prsta sa funkcijom bezbednog biometrijskog zaključavanja ekrana koja omogućava i sigurno iskustvo mobilnog plaćanja. Ujedno, Galaxy S5 je otporan na kišu, tečnost i prašinu”, naglasio je Oravec.

(old_image)
Foto: Promo

Uz unapređenu opciju S Health 3.0 korisnici imaju na raspolaganju sveobuhvatan personalni fitnes-monitoring koji im pomaže da nadgledaju i kontrolišu svoje ponašanje, zajedno sa dodatnim alatima kao što su pedometar, evidenciju o dijeti i vežbanju i novi ugrađeni monitor srčanog ritma.

Uređaj je idealan za sve zaljubljenike u stil i dizajn jer ima moderan i glamurozan izgled. Biće dostupan u čitavoj paleti živopisnih boja, uključujući ugljeno crnu, svetlucavo belu, električno plavu i bakarno zlatnu.

(old_image)
Foto: Promo

U jedinstvene performanse uređaja mogli su da se uvere i svi prisutni na događaju organizovanom u Jugoslovenskoj kinoteci. U Experience zoni gosti su mogli da uživo isprobaju brojne inovativne funkcije ovog uređaja, zabave se i učestvuju u nagradnoj igri. Predstavljanju novog Samsungovog modela prisustvovao je veliki broj partnera i prijatelja kompanije, ali i brojne poznate ličnosti iz javnog i poslovnog života koje su uživale u muzici poznatog muzičara Vlade Georgieva.

(old_image)
Foto: Promo

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Pogledajte još