Exit je na pomolu: Top 11 uvrnutih likova koje ćete tamo sigurno sresti

Festivali su, bez razmišljanja, najgori mogući način da se isprati muzika uživo. Uvek je sto miliona stepeni i nalazite se na sred nekog polja ili parkinda, stojite 500 metara udaljeni od bine a zvuk muzike više podseća na dreku nego na muziku. Ali, najgore od svega, definitivno, su ljudi. Muzički festivali umeju da podstaknu ljude da postanu potpuni ludaci. I svi uspevaju da spadnu u jednu od ovih kategorija:

Posvećeni momak

(old_image)

Ovo je najočajniji lik na celoj planeti. Kada ne pridržava torbu, patetično stoji pored svoje devojke (koja je fan benda) u prvom redu, pretvarajući se da uživa u muzici. Jadan čovek je možda založio i ramena i pretvorio ih u stolicu kako bi njegova devojka videla stejdž. Jedino dobro u celoj priči što će vrlo verovatno pasti neki dobar seks posle!

Poglavica Drkadžija

(old_image)

Ovaj lik izgleda nije dobio dopis od pre nekoliko godina u kom se izričito objašnjava da uklapanje neonske majice bez rukava i poglavarskih perušaka više nije trend i da mnoge nervira. Ali njegova ‘odbrana’ je ‘Ma daj iskuliraj brate!’. Ne brinite, i tako će glupe peruške ostati zgažene na nekom parkingu posle festivala.

Modni bloger

(old_image)

Osobe opsednute Pinterestom obožavaju letnje muzičke festivale bez obzira što se tripuju oko autfita koji će kroz pola sata biti prekriven znojem, pivom i ko zna kakvim glupim gliterom koji prskaju po ljudima.Ali, sve dok ona može da uftka nešto što joj se učini modnim i kul, i sve dok može to da okači na Instagrame obavila je svoj kobojagi posao modiskinje i sve je super. Okačila je na sebe milione ogrlica, stavila ogromne naočare u obliku srca, krunu od cveća, obula sandale na kaiščiće i istetovirala malenu tetovažu u vidu trougla koja bi trebalo da bude simbolična na boga pitaj koji način. I, šta, mislila da je tu ima neke muzike?

Fotograf

(old_image)

Da li ste mlada, atraktivna osoba koja se dobro provodi? Ovaj lik bi voleo da vas uslika u svom mladom, atraktivnom izdanju i proda fotku kompaniji koja će je označiti haštegovima tipa #mladost #brand #marketing. Mada, koga briga - to što on fotka ne znači da ti ne možeš da uživaš!

Hipik / Entuzijasta narkoman

(old_image)

Ovaj lik bleji po festivalima još od kad su festivali počeli da se priređuju. On ima najrazličitije savete kako da se unese droga pored obezbeženja. Ako se upustite u razgovor s njim, pripremite se da saznate stvari o drogama za koje nikada niste čuli i koje će zvučati izmišljeno.

Par koji i previše otvoreno pokazuje nežnost

(old_image)

Ovih dvoje ćete najčešće naći u nekom uglu kako pokušavaju da poližu ukus .... nečega jedno s drugog. Mada, nekad umeju da stoje i negde gde svojim jezicima blokiraju pogled ka bendu koji ste željno čekali celo veče.

Kobojagi kul likovi

(old_image)

Ovi smarači koji jedva čekaju da poskidaju majice jer su celu zimu proveli u teretani čekajući festivale na kojima će moći da pokažu svoje vitko telo će se pogubiti uz ma koji muzički bit jer im je to znak da je vreme za skidanje.

Likovi koji moraju da budu u centru pažnje

(old_image)

Čak i u moru od 30.000 ljudi ovaj kretenoid mora da se istakne. Mora da ima nešto po čemu će se izvdojiti i zbog čega će ga neko primetiti.Fuj. Samo ga zaobiđite, trudi se previše.

Lik koji je zaboravio kremu za sunčanje

(old_image)

Jebiga.

Izveštač za Twitter

(old_image)

Ovaj promoter novih haštagova daje sve od sebe da obavesti celu Tviter zajednicu šta se dešava na festivalu. Šta god da se dešava, on već ima haštag. Užas. Spusti telefon čoveče, uživaj.

Muzički novinar

(old_image)

Ovaj avanturista izigrava neku zmijicu u travi, priča sa organizatorima festivala kad su najpijaniji i, s toga, najgluplji, pokušavajući da skupi citate van konteksta i sklopi ih u priču koju će kasnije objaviti. Takođe je mislio da je prošlogodišnji festival bio mnogo bolji i primetio je neke preeeeesmešne društvene trendove kojima ćemo se svi smejati već od ponedeljka.
Štagod.

Izvor: m.noisey.vice.com

Pogledajte još