Ubica odveo policiju do tela Tijane Jurić

Telo Tijane Jurić pronađeno je na improvizovanom smetlištu koje se nalazi uz lokalni put koji vodi od Svetozara Miletića prema Čonoplji, odnosno 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku, javio je “RTS”.

Pretpostavlja se da je devojčica ubijena iste noći kada je i oteta (između 25. i 26. jula). Kako se saznaje, ubica je odveo policiju do mesta gde je zakopao Tijanino telo.

Nakon vesti o tragediji, nekoliko stotina ljudi se okupilo ispred kuće Tijaninih roditelja da izrazi saučešće, a iz kuće su se čuli jauci njenih najmilijih.

Hitna pomoć dežurala je cele noći ispred kuće Jurića u Bajmoku. Više informacija o slučaju, policija će saopštiti u toku današnjeg dana.

Tijana je poslednji put viđena 26. jula, 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra “Rata” u Bajmoku. Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti koji su, prema izjavi majke, pripadali devojčici.

Odmah posle njenog nestanka, u potragu su se, pored srpske i mađarske policije, uključili Evropol i Interpol, kao i međunarodni sajt posvećen nestaloj deci u Evropi.

Najviši zvaničnici srpske policije opisali su potragu za Tijanom Jurić kao “prioritet nad svim prioritetima”.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još