Mediji ucenjivali oca ubijene Tijane Jurić!

On je rekao da su neki mediji bili "mnogo surovi" u izvešatvanju.

"Neću da ih imenujem, oni znaju koji su u pitanju. Kad čovek dođe u ovakvu situaciju da mu nema deteta, onda vi (mediji) na neki način 'upakujete' još 10 stvari, pa ti nije dovoljan bol što ti nema deteta, nego moraš da se boriš i sa svim ostalim stvarima da bi se pravdao", rekao je novinarima Igor Jurić.

On je ukazao da je porodica od Tijaninog nestanka 26. jula prolazila kroz pakao i precizirao da je bilo pritisaka sa svih strana, uključujući i novinare. Porodica se zato nada da će ubistvo njihove ćerke i tragedija koju su doživeli biti poslednja u Srbiji, rekao je Igor Jurić.

"Ne znam kako da okarakterišem monstruma koji je to uradio, kakav čovek moraš da budeš da bi napakostio detetu... Kad imaš 120 kilograma i iživljavaš se na detetu od 47, onda ne znam da li je to čovek ili životinja, ne znam kako bih ga nazvao", rekao je Tijanin otac.

Igor Jurić je zahvalio čitavoj Srbiji zbog pokazane brige i napora da se njegova ćerka pronađe, svestan toga da je Tijanin nestanak dobio publicitet koji u sličnim slučajevima druga deca nisu imala. On se nada da će, možda, tragična smrt njegove ćerke pokrenuti uvođenje oštrije kazne za takve i slične zločine, jer "ljudi moraju da shvate da takve stvari ne smeju da se rade i da to nije normalno".

Izvor: Radio 021

Pogledajte još