ŠOK: Svom dečku, rukometašu Vojvodine, Tamara prećutala Lukinu smrt!

Kako saznajemo, on nije imao pojma da je njegova devojka krila ubicu sa Brankovog mosta, a šokantnu vest je saznao iz medija!

- On je bukvalno u šoku od tada, a teško mu padaju i trenizi jer je dekoncentrisan zbog svega, pa čak na neke nije ni dolazio. Todorović se o svemu požalio i svojim prijateljima, kojima je ispričao da nije primetio ništa čudno kod svoje devojke. Samo im je rekao da mu je jednog dana posle te nesreće kazala da će da promeni broj mobilnog i da će mu se javiti sa novog broja - priča izvor blizak novosadskom rukometašu, koji u srpskom prvoligašu igra na poziciji srednjeg beka.

Milićev je čak dva dana nakon nesreće proveo u policijskom pritvoru zbog sumnje da se vozio u ukradenom „audiju TT“.

- On je uhapšen 27. jula i tada mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, ali po isteku je pušten na slobodu. Za ovo krivično delo će biti gonjen u redovnom postupku - kaže izvor našeg lista iz istrage.

Nekoliko dana posle nesreće, Bogdanovićeva je otišla na svadbu svoje rođake, a tu sliku je okačila na svoj Fejsbuk profil. Takođe je na svom Fejsbuk profilu, koji joj je juče neko ugasio, postavljala slike svoje zadnjice, nogu u iscepanim farmerkama i omiljenih štikli. I pored toga, na profil je 11. avgusta postavila fotografiju iz provoda na kojoj su ona i Milica Novaković.

Todorović je juče preko prijatelja poručio da ne želi da komentariše naša saznanja.
- Tim povodom ne želim da dajem bilo kakve izjave - poručio je mladi rukometaš.

Tamara Bogdanović se nalazi u ćeliji Centralnog zatvora u Beogradu, a kako saznajemo, ona je sada spremna da promeni svoj iskaz iz policije, u kojem je tvrdila da ne zna ništa o nesreći. Inače, desetak dana posle zločina, nju su posetili Milićev i njegov kum Bratislav Vesović, koji su joj rekli da izbriše sve kontakte sa njima iz svog mobilnog telefona.

Tada su joj dali i vizit kartu advokata Dejana Ćasića „da joj se nađe“, ali ona nije uspela da ga angažuje jer joj je u međuvremenu dodeljen branilac po službenoj dužnosti. Ovaj bivši tužilac sada zastupa Vesovića, koji ne želi da otkrije gde su sakrili „kantrimen“.

Bogdanovićeva je u momentu nesreće sedela na zadnjem sedištu „kantrimena“, a nakon nesreće je sa Danom Matevskom (23) iz Smedereva i Milicom Novaković (23) iz Rume nastavila da se provodi po elitnim beogradskim splavovima i klubovima, gde je često viđana. Luka Jovanović je preminuo dan nakon nesreće, posle koje se nije budio iz kome.

Pogledajte još