KRISTIJAN GOLUBOVIĆ O INCIDENTU: Vikao je kako će mi zaklati trudnu suprugu!

Incident na nacionalnoj osnovi uoči moje borbe sa Adnanom Alićem u Novom Pazaru bio je isplaniran! Vikali su da treba ubiti Srbina i osvetiti Srebrenicu i da Pazar nije Srbija, a najviše me boli što je jedna od tih kukavica s razbijenom flašom nasrtala na moju trudnu suprugu i vikala: „Zaklaću je i rasporiti da ne rodi srpsko dete!“ Ja to nisam video, inače bih već bio na robiji od 40 godina”, rekao je Kristijan Golubović.

On je trebalo da u petak u Novom Pazaru vodi MMA borbu sa Adnanon Alićem. Do meča nije došlo jer je u hali Pendik izbila opšta tuča, u kojoj je bilo desetak povređenih. Golubović je rekao da je stotinak huligana uništilo sportsku manifestaciju i da nijedna molba nije zaustavila njihovu zlu nameru.

Saslušani Beograđani

“Svi učesnici manifestacije koji su stigli iz Beograda su saslušani i zatim bezbedno sprovedeni iz Novog Pazara. Kad je reč o Novopazarcima, još nismo identifikovali i saslušali sve učesnike incidenta”,rekao je izvor.

Stotinak kukavica je povredilo vlasnika jedne kafane i mog prijatelja di-džeja, koji je zadobio najteže povrede. On je zbrinut u bolnici u Novom Pazaru a sad je u Beogradu. Njihov kukavičluk se nastavio i van hale, pa su nam razbili auto. Policija je došla tek posle pola sata, a za to vreme je moglo da dođe do krvoprolića. Moja sestra je bila 20 minuta u nesvesti, sve dok nije reagovala Hitna pomoć”, rekao je Kristijan.

U novopazarskoj policiji su rekli da niko nije zadržan u pritvoru!

Izvor: Kurir

Pogledajte još