Transfer godine: Olja Bećković dobila ponudu koja se ne odbija?!

Autorska emisija Olje Bećković “Utisak nedelje”, jedna od najdugovečnijih televizijskih emisija koja je vremenom postala zaštitni znak TVB92 mogla bi uskoro da se preseli na Pink, saznaje Telegraf. Naime, čelnici Pinka prvi su reagovali na vest da Bećkovićka planira odlazak s B92 i poslali su joj ponudu da Utisak preseli na Pink.

- Osim maksimalno odrešenih ruku i tehmičkih uslova koji omogućuju da emisiju može da pokrene još danas, ponuđena joj je i plata veća od 5.000 evra mesečno, plus bonusi, kaže izvor Pinka, blizak Željku Mitroviću, i dodaje:
– Pink jedini ima tehničke mogućnosti da njena emisija izgleda svetski, a čuvši da Olja planira odlazak s B92 Željko je odmah reagovao. Osim toga i plate za koju se priča da bi bila oko 5.000 evra mesečno, ponudiće joj i bonuse za veliku gledanost, ali i ono najvažnije – odrešene ruke i nemešanje u uređivačku politiku emisije, navodi sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Željko Mitrović potvrdio je saznanja novinara ovog portala, ne želevši da komentariše verovatnoću prelaska Olje Bećković dok od nje ne dobije povratni odgovor, a na pitanje da li je tačno da je spreman da joj ponudi 5.000 evra mesečno, rekao je:
– Ne, spreman sam da joj ponudim više od toga!

Prema nezvaničnim saznanjima Blica, Bećkovićevoj je ponuđeno da "Utisak nedelje" bude emitovan na B92 Info kanalu, što je ona kategorički odbila. O Mitrovićevoj ponudi još se nije izjasnila. Pre nego što će stići "ponuda koja se ne odbija" sa Pinka, autorka i voditeljka "Utiska" rekla je da će sutra obelodaniti gde će ova kultna emisija nastaviti svoj televizijski život.

Izvor: Telegraf/ND

Pogledajte još