Gradonačelnik Leskovca: Pikslom ne udaram jer sam nepušač

"Organi reda i tužilaštvo treba da rade svoj posao, a ja svojom izjavom ne želim da utičem na njihove odluke. Ako sam kriv, podneću ostavku, ako nisam, svi oni mediji koji su objavljivali, najmanje što mogu da rade to je da - pocrvene kao ovaj moj džemper i izvinu se građanima Leskovca i meni", rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Mobilni telefon Nenada Arsića i dalje je isključen, a Ivana Trajković je kratko rekla da je kolega Arsić dve godine maltretira na radnom mestu. Obećala je da će o celom slučaju više reći posle radnog vremena, ali se kasnije nije javljala na naše pozive.

Slučaj Nenada Arsića (34), visokog službenika leskovačke Agencije za lokalni ekonomski razvoj, uzburkao je javnost pošto su iz vrha lokalne vlasti stigle glasine da je 23. septembra u kabinetu gradonačelnika dobio batine.

Gradonačelnik kaže da je na spornom sastanku reagovao posle žestoke svađe u ALERU i žalbe službenice Ivane Trajković da Nenad Arsić nad njom sprovodi mobing na poslu.

"Smešne su priče o povredama jer Arsić nema nijednu ogrebotinu, a još smešnije da sam ga udario pikslom jer sam ja nepušač i u mom okruženju nema pepeljara", tvrdi leskovački gradonačelnik.

Ranije je potvrđeno da je Arsić, koji je i član kolega gradonačelnika, dobio nagnječe glave i da je pod stresom.

Izvor: Blic

Pogledajte još