ISPOVEST MLADIĆA IZ BIJELJINE: Mislio sam da joj se dopadam, a onda...

"Nedavno me je na Fejsbuku dodala neka devojka – “Mariana Bonnet” je naslovljen profil, a siguran sam da ih ima više.

Predstavila se da je iz Italije, međutim, pošto ja slabo poznajem strane jezike nisam ulazio u dijalog, a i mrzilo me je da prevodim preko Translate-a. Danas sam ipak ušao u dijalog, uključio prevod i posle svega toga zatražila mi je ime na Skajpu kako bi me dodala.

Ja sam joj dao svoje Skajp podatke, ubrzo me i nazvala, uključila video i gotovo odmah je prešla na stvar. Tražila je, ne znam kako da nazovem to, ali reću ću “Se*s preko videa” i ja sam pristao, samo iz tog razloga jer je devojka izgledala prelepo, zgodno, zavodljivo… Krenula je da se skida, kao i ja.

Sve je to trajalo možda neke dve minute, kada se video prekinuo, a onda je iskočio ogroman tekst od “dotične” osobe i upozorenje kako će ovaj video uskoro biti poslat na neke sajtove i mojim prijateljima.

Video snimljen za to vreme dok smo se gledali je zaista pustila i objavila. Ja sam je ubrzo blokirao, jer sam shvatio da se radi o prevari, takoreći ta osoba želi da postidi naivne osobe. U ovom slučaju sam ja ispao baš tako naivan, nemam šta da krijem.

Ali, kada se stvari malo dublje pogledaju može još dosta biti naivnih, jer kada sam proveravao njen profil video sam da na lisiti prijatelja ima dosta njih sa Balkana.

Molio bih vas da ovo objavite i pošaljete upozorenje, jer zaista ne bi bilo prijatno kada bi neko doživeo da njegovi prijatelji vide tako nešto.", ispričao je mladić za Magazin.ba

Nadlanu / izvor: Magazin.ba

Pogledajte još