Imam 25 godina, a još uvek sam NEVINA! ZAŠTO?

Napunili ste 25 godina, doživeli mnoga iskustva, ali još niste stupili u seksualni odnos. Živite sami, imate posao, plaćete svoje račune, ali i dalje nemate osobu sa kojom biste sve to podelili.

Prijatelji vam savetuju da bi trebalo da pronađete partnera onlajn, a vi pomišljate da možda imaju pravo jer niste imali dečka još od srednje škole. Na fakultetu ste stavili akcenat na učenje. Zarekli ste se da ćete dati sve ispite u roku i da nećete odugovlačiti i postati večiti student. I tako ste učili i trenirali. Oduvek ste voleli sport, a na studijama vam je teretana postala omiljeni oblik rekreacije i rešavanja frustracija. Oblačili ste se sportski. Patike, trenerka, majica. Iako su vam ponekad nedostajale haljine.

Ponekad ste mrzeli devojke u lepršavim haljinicama koje iz ruku nisu ispuštali telefone pune seksi poruka. Vaša baka je zabrinuta da ćete ostati sami. Usedelica. Reč koje se gnušate. Majka je zabrinuta da se „igrate za drugi tim”, jer ste u životu imali samo tri dečka.„Nisam lezbejka mama, po ko zna koji put ti govorim”. Ponekad vam je muka od tih priča. Prečesto jeste. Razmišljate kako bi vam bilo lakše da ste lezbejka. Ali niste. Razmišljate o Njemu. O dečku koji vam se ne javlja.Učili su vas da nije dobro "juriti" za muškarcima, pa se ni vi njemu ne javljate. Ćutite. Trpite.

Pitate se zbog čega ste još uvek devica. Da li je to zato što ste debeli? Iako nosite konfekcijski broj 38, imate „jače” butine. Da li je to zbog toga što niste dovoljno slobodni? Niste vulgarni? Smeli? Da li ste device upravo jer ste previše vulgarni? Na poslednjoj godini studija, rođak vaše cimerke je pokušao da vas poljubi na jednoj žurci. Imao je devojku i zarekli ste se da nikada nećete biti „druga”. Ali sada dok ležite sami na krevetu u svom stanu, premišljate se. Možda je ipak trebalo da mu dozvolite da to učini? Sada ste sami. Imate posao. Imate karijeru. Nemate Njega. Zadovoljavate se sami. Razmišljate o tome kakav bi bio seks sa dečkom koji vam se dopada. Navikli ste se da slušate tuđe priče o seksu.

(old_image)

Vi ste najbolja drugarica svojim drugovima. Pričljiva, otvorena. Vaši drugovi vole da ste sa njima u društvu. Pričaju vam o svojim devojkama, patnji, svađama, seksu. Slobodni su da vam kažu sve, jer…vi ste njihova prijateljica. Oko 25. rođendana počnete da izlazite sa jednim simpatičnim mladićem, ali je vaša prijateljica ubeđena da je gej. Ne pritiska vas. Kupuje vam piće i vodi vas u bioskop. Piše gramatički ispravne poruke. Poljubi vas jedne večeri posle žurke. Kaže vam da nije siguran da li može da se zaljubi. Vi se pitate hoće li taj izgovor iskoristiti kada vam slomi srce. Rešite da ne rizikujete. Odlazite kući i razmišljate o propuštenim prilikama. Jesu li propuštene prilike?

Želite da spavate sa nekim. Bez seksa. Samo da ga zagrlite. Razmišljate o tome kako je imati sa nekim seks toliko puta da se naviknete jedno na drugo i samo spavate zajedno.

Pokušavate da zaspite...

Nadlanu / izvor:kurir

Pogledajte još