POGREŠAN ČOVEK? Petar Knežević: Ja nisam kasapin iz Batajnice!

Petar Knežević (64) iz Batajnice, osumnjičen da je mačetom ubio komšiju Stevana Katilovića (35), na saslušanju pred zamenikom višeg tužioca u Beogradu juče je negirao krivicu, saznaje Kurir.

– Nisam nikog ubio! Nisam ubica i kasapin iz Batajnice. Neko drugi je kriv za taj zločin – ponavljao je, kako saznajemo, Petar Knežević.

On se tereti da je 16. februara, nakon kraće svađe, izvadio sečivo, odsekao Katiloviću nos, a potom ga ubo u preponu. Iskasapljeni mladić podlegao je povredama na licu mesta.

– Te večeri otišao sam u prodavnicu da tetki kupim pola hleba. Kad sam se vraćao, video sam da se nešto dešava na ulici. Bilo je mnogo policajaca. Pitao sam komšiju šta se dogodilo, a on mi je rekao da su se dvojica muškaraca potukla i da je jedan od njih ubijen. Ništa više nisam čuo o tom zločinu. Znam samo da nemam nikakve veze s tim – ispričao je Knežević.

Policija je iste večeri kad je Katilović ubijen došla u kuću osumnjičenog.

– Pokucali su mi na vrata, a potom su mi pokazali neki snimak. Onda su me odveli na mesto na koje je ubijen taj mladić. Međutim, isto veče su me pustili na slobodu. Krv s mojih patika potiče od te večeri kad me je policija vodila na mesto zločina. Sigurno sam tad ugazio u krv – ispričao je Knežević.

Osumnjičeni je nakon privođenja odbio poligraf.

– Tačno je da nisam hteo da idem na poligraf. Ja sam srčani bolesnik, sigurno bih se uzbudio. Samo zbog toga nisam pristao da idem na testiranje, a ne zbog toga što bi se pokazalo da sam kriv – navodno je rekao Knežević.

Izvor: Kurir

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.